Using Digital Co-Creation for Business Development

Ajankohtaista

9.8.2017

Porukassa on mukavampaa. Kevan blogi yhteiskehittämisestä

 

2.8.2017

USCO Johtajuussymposium 9.6. Tampereella. Lue lisää

 

15.6.2017

USCO Hackathon tulee 10.10! Lue lisää

 

8.6.2017

Digipalveluita kehittämällä parannetaan tavallisten ihmisten arkea. Laurea

 

7.6.2017

Kehitä kanssamme sähköistä asiointia. Keva

 

1.6.2017

Yhteenvetoa USCOn keväästä 2017 videon muodossa. Youtube

 

Vanhemmat tiedotteet

 

Liiketoiminnan kehittäminen digitalisaation avulla

Digitalisaatio on maailmanlaajuinen megatrendi, jolla on merkittävät vaikutukset liiketoiminnan kehittymiseen nyt ja tulevaisuudessa. Digitalisaation hyödyntäminen Suomessa on kuitenkin alku-tekijöissään verrattuna moniin muihin Euroopan maihin sekä Yhdysvaltoihin.

USCO-projektissa kehitetään suomalaisten yritysten valmiuksia digitalisaation hyödyntämiseen. Tarkastelussa ovat sekä organisaation sisäinen toiminta sekä asiakkaiden parissa tapahtuva vuorovaikutus. USCO-projekti uskoo digitalisaation kehittymiseen tekemällä ja kokeilemalla.

Tutkimukset teemat

Johtaminen   Työhyvinvointi   Avoin innovaatio     Asiakaskeskeisyys

Julkaisut

The Role of Leadership and Employee Well-being in Organizational Digitalization, Slideshare.
Larjovuori, R-L., Bordi, L., Mäkiniemi, J-P. & Heikkilä-Tammi, K. 26th Annual RESER Conference

Using Digital Co-Creation for Innovation Development.
Ligthart, R., Porokuokka, J. & Keränen, K. 26th Annual RESER Conference

Human resources in digital business transformation. PDF, sivut 117-118, Slideshare.
Larjovuori, R-L., Bordi, L., Mäkiniemi, J-P. & Heikkilä-Tammi, K. 8th Nordic Working Life Conference.

 

Digitaalisen yhteiskehittämisen työvälineitä

 

ViimaViima on suomalainen, erityisesti ideointiin ja ideoiden validointiin ja kehittämiseen keskittyvä pilvipalvelu. Viima on ollut mukana USCO-hankkeessa sen alusta alkaen. REALREAL on Humap Softwaren kehittämä monipuolinen verkkopalvelu. REAL mahdollistaa henkilöstön mukaanottamisen muutosprosessin eri vaiheissa. MuralMural on yhdysvaltalaisen Tactivosin kehittmä virtuaalinen valkotaulu, joka on myös monen suomalaisen yrityksen ja oppilaitoksen käytössä. Palvelun kokeilu ja pienimuotoinen käyttö on maksutonta. InnoduelInnoduel on uusi suomalainen verkkopalvelu työntekijöiden osallistamseen . RealtimeboardRealtimeboard on nimensä mukaisesti reaaliaikainen valkotaulu. Luonteeltaan Realtimeboard on hyvin lähellä Muralia. OrchideaOrchodea on suomalainen palvelu yhteiskehittämiseen, joukkoistamiseen ja tuotekehitykseen. 

Yhteystiedot

Outi KinnunenProjektipäällikköLaurea-AMK050 301 5069outi.kinnunen@laurea.fiRiitta-Liisa LarjovuoriProjektipäällikköTampereen yliopisto050 433 6260riitta-liisa.larjovuori@uta.fiKrista KeränenTieteellinen johtajaLaurea-AMKkrista.keranen@laurea.fiKirsi Heikkilä-TammiTieteellinen johtajaTampereen yliopistokirsi.heikkila-tammi@uta.fiAino MaijalaLaurea-AMKaino.maijala@laurea.fiRuusa LigthartProjektipäällikköLaurea-AMKÄitiysvapaallaJaakko PorokuokkaLaurea-AMKjaakko.porokuokka@laurea.fiJaana-Piia MäkiniemiTampereen yliopistojaana-piia.makiniemi@uta.fiLaura BordiTampereen yliopistolaura.bordi@uta.fi


Yhteistyössä